Mitä uutta säiliövalikoimassa?

Blogi farmtools.fi: Valikoima- ja tuoteuutuuksia – mitä uutta säiliövalikoimassa?  

Uudelle vuodelle on lähdetty mukavissa merkeissä. Olemme uudistaneet FARMEX farmarisäiliövalikoiman myös PROMEX kuljetussäiliöiden värisävyä on tummennettu.  Kirjoituksen lopussa vielä muistutuksena 5-syytä miksi valmistamamme FARMEX ja PROMEX säiliöt ovat parempi valinta!

FARMEX farmarisäiliöiden vuoden 2019 uudet mallit!

Farmarisäiliöissä vakiomallistomme on: 1450 l, 2200 l, 3200 l, 5200 l, 8200 l sekä 10 000l säiliöt. Kaikkia vakiomalliston säiliökokoja saat valuma-altaallisena tai ilman allasta.

Kattavat vakiovarusteet ovat camlock –täyttö, ylitäytön estin, öljypinnan mittari, tarkastusluukku, nostokorvat sekä tyhjennysproppu. Myös FARMEX pumppuyhde on aina vakiona, se soveltuu sähköpumpulle tai käsipumpulle, sisältäen imuputken, takaiskuventtiilin ja sihdin.

Tämä tarkoittaa siis sitä, että esimerkiksi 1350l, 1600l sekä 6200l kokoiset säiliöt ovat jääneet pois valikoimistamme. Päivitämme lisätietoja ja kuvia nettisivuillemme www.farmtools.fi mahdollisimman pian.

FARMEX säiliö ja musta pumppukaappi

PROMEX kuljetussäiliöissä uusi väri 

Muutimme toisen vakiovärimme sävyä paljon tummemmaksi, harmaan sävy on nyt RAL 7016.

Asiakaspalautteen mukaisesti tuo tummempi harmaa on säiliössä mieluisampi ja näyttävämpi. Kaikki PROMEX -malliston kuljetussäiliötuotteet toimitetaan tällä uudella tummemmalla harmaalla, kuvassa IBC Forest.

Tuttu sininen säilyy FARMEX farmarisäiliöiden pääsävynä. Kunnostettujen säiliöiden tilauksen yhteydessä voit kuitenkin aina valita haluatko säiliösi maalattavan sinisenä RAL 5017 vai tällä uudella tummalla harmaalla.

Miksi FARMEX ja PROMEX säiliöt?

Tiesithän, että valmistamme tuotteemme asiakkaiden tarpeiden mukaan ja pyrimme jatkuvasti parantamaan palveluamme sekä tuotevalikoimaamme.  Uskomme, että valmistamamme säiliöt täyttävät odotuksenne, käytämme mm. kaikissa säiliötuotteissamme laadukasta Teknodur Combi polyuretaanimaalia, jolloin mm. maalin mekaaninen kesto ja UV –kesto on merkittävästi parempi. Korroosion kestävyyttä on parannettu Kiilto Clean fosfatointipesulla. Fosfatointi jättää teräksen pintaan ohuen, korroosiota hidastavan ja maalin tartuntaa parantavan rautafosfaattikerroksen.

Tässä tiivistetysti miksi kannattaa valita Farmtoolsin valmistama FARMEX ja PROMEX säiliöt:

–  Kattava vakiovarustelu.  FARMEX farmarisäiliössä on kattava vakiovarustelu, kuten ylitäytön estin, camlock –täyttö ja öljypinnanmittari, mahdollistaen esimerkiksi sujuvat öljytoimitukset.  PROMEX tuotevalikoimassa varusteet täyttävät vaatimukset vaativissa työmaaolosuhteissa sekä tieliikenteessä.

–  Polyuretaanimaalaus.  Käytämme kaikissa teräksisissä säiliötuotteissamme Tecnodur Combi kaksikomponenttimaalia.

Korroosiokäsittely.  Säiliötuotteet käsitellään Kiilto Clean fosfatointipesulla, fosfatointi ehkäisee korroosion muodostumista teräksen pintaan.

–  Turvallinen tuote.  Säiliövalmistuksellamme on ISO9001:2015 laatusertifiointi.  Valvomme tuotteidemme ja käyttämiemme raaka-aineiden laatua sekä kartoitamme asiakkaidemme tarpeita. Ostaessasi Farmtools säiliön, voit luottaa että sen soveltuvuudesta käyttöösi.

Tyytyväinen asiakas.  Toimintamme lähtökohta on asiakastyytyväisyys, yhteistyö kanssamme on vaivatonta. Reagoimme nopeasti ja pyrimme jatkuvasti parantamaan toimintaa yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s