Öljysäiliö kannattaa tarkistaa säännöllisesti – vältä riskit!

Farmtoolsfi -blogikirjoitus: Öljysäiliö kannattaa tarkistaa säännöllisesti – vältä riskit!

Hankien sulaessa ajatus luontevasti siirtyy tulevaan kevääseen ja kesään.  Nyt on hyvä hetki pyörähtää myös farmarisäiliön luona, sillä usein juuri näin talven jälkeen havaitaan enemmän säiliövuotoja kuin muina vuodenaikoina.

Säiliöturvallisuuden varmistamiseksi tutki säiliön kunto ainakin silmämääräisesti, tarkastele saumakohdat, varusteet ja yhteet.  Tutki myös mahdollisten vuotojen varalta maaperää säiliön läheisyydestä.  Mikäli välitöntä vaaraa ei ole, niin voit ajoittaa varsinaisen säiliön sisäpuolen tarkastuksen muutaman viikon päähän.  Säiliön säännöllinen omatarkastus on tärkeää, voit lukea aikaisemmasta artikkelistamme siitä lisää tästä.    

Farmarisäiliön osalta kannattaa silmämääräinen havainnointi tehdä itse tilalla, jos havaitset kuitenkin puutteita niin ole heti yhteydessä säiliöammattilaisiin.

sailio

Farmarisäiliön kunnon tarkkailu on kiinteistönomistajan vastuulla.  Näistä lisätietoja esimerkiksi Ely-keskuksen julkaisemasta FarmaritiedotteestaTukesin sivuilta löytyy hyvin tietoa esimerkiksi öljylämmityssäiliöistä ja niiden tarkastuksista.      

Farmtools suorittaa maanpäällisille farmarisäiliöille FARMEX peruskunnostuspalvelua.  Valmistamme myös uusia polttoöljysäiliöitä maatilakäyttöön, työmaa – ja metsäkoneurakointiin.  

Haluamme toivottaa mukavaa kevättalvea – käytä tämä hetki hyödyksi säiliöturvallisuusasioihin!

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s