Katse lähelle ja kauas. Varaudutaan tulevaan talvikauteen, tavoitellaan vuoteen 2035 sekä tähyillään jopa 2070 -luvulle asti.

Blogissa farmtoolsfi: Katse lähelle ja kauas.  Varaudutaan tulevaan talvikauteen, tavoitellaan vuoteen 2035 sekä tähyillään jopa 2070 -luvulle asti.  Farmtools You Tube kanavalla uusia videoita!  Talvikaudelle varautuminen on ajankohtaista.  Talvilaadulle kannattaa hankkia oma erillinen säiliö, jolloin polttoöljyn tilaaminen on vaivatonta ja välttyy mahdollisilta jäätymisongelmilta.   Yritysvastuu, mitä se tarkoittaa meidän yrityksessämme ja mitä teemme vastuullisuusasioiden suhteen.  Farmex-säiliön elinkaari ylettyy hyvin pitkälle tuleville vuosikymmenille.  Suomalainen perheyritys toimii vastuullisesti myös yhteiskuntavastuun osalta.  Vuoden 2020 energiaverotuksen osalta on varauduttava korotuksiin, hallituksella päämäärä päästä tavoitteeseen hiilineutraalista Suomesta vuonna 2035. 

Ajankohtaista juuri nyt – talvisäiliöt

Polttoöljyn tai dieselin talvilaadulle on hyvä hankkia oman erillinen ja vaikka vähän pienempi säiliö. Talvilaadulle varattu säiliö sujuvoittaa ainakin polttoaineen tilaamista,  voit tilata talvilaatusäiliöön täytön ajoissa ja kuitenkin voit rauhassa käyttää kesälaadun loppuun.

talvilaatu

Toisinaan samaan farmarisäilöön tilataan talvilaatua sen jälkeen, kun ensin on pyritty käyttämään kesälaatu loppuun. Tässä saa tasapainoilla ja tarkkailla säänvaihteluita ja vähän myös jännittää miten käy, voi myös käydä niin että unohtuukin koko juttu ja pakkasaika alkaakin nopeasti. On hyvä myös muistaa, että öljy-yhtiöiden mukaan talvilaatu toimitetaan kylmänä ja tällöin säiliössä pohjalla oleva öljy saattaakin jähmettyä.  Voi olla myös jonkin verran hankalampaa ajoittaa kesälaadun loppuminen juuri oikeaan aikaan, jotta voisi sitten tilata talvilaatua ajoissa.

Farmex säiliöistä talvilaadulle soveltuvat parhaiten 1450l ja 2200 litran säiliöt. Suosittelemmekin hankkimaan talvilaadulle oman säiliön, jotta voit keskittyä muihin töihin.

 

Hyödyllistä tietoa talvi-ja kesälaaduista löydät öljy-yhtiöiden sivuilta näiden linkkien takaa:  https://www.neste.fi/artikkeli/nesteen-temperatm-polttooljy-talvilaatu, https://www.teboil.fi/tuotteet/kevyt-polttooljy/tietoa-lammitysoljysta/, https://www.lampopuisto.fi/fi/yksityisille/lammitysoljyn-hinta

Vastuullisuus

Yritysvastuu on merkittävä puheenaihe isommissa sekä pienemmissä yrityksissä. Farmtools arvoihin vastuullisuus on kuulunut jo useita vuosia, käytännössä tarkoittaen pyrkimystä huomioida vastuullisuusasiat laajasti kaikessa toiminnassamme.   Asiakkaalle näillä asioilla on toivoaksemme hyvinkin suuri merkitys, kuten sillä että tuotteemme valmistetaan Suomessa, meillä on laatujärjestelmä käytössä ja pyrimme jatkuvasti parantamaan toimintaamme sekä käsittelemme kaikki asiakaspalautteet asianmukaisesti – asiakas voi siis luottaa saavansa meiltä ensiluokkaiset, vastuullisesti tuotetut tuotteet ja palvelut.

yritysvastuu englanti

Tuotteidemme käyttötarkoitus, turvallisuus ja merkittävän pitkä elinkaari kuuluvat samaan teemaan. Energian turvallinen varastointi on missiomme, haluamme että asiakkaidemme käytössä ovat asianmukaiset tuotteet – uudet tai kunnostetut säiliöt. Vanhan tai vioittuneen säiliön vuotaminen, sekä siitä aiheutuva maaperän saastuminen, on pahin riski mitä tuotteidemme ja palveluidemme avulla on pyritty jo vuosikymmenten ajan merkittävästi torjumaan.

On hätkähdyttävää ajatella tulevaisuutta eteenpäin aina vuosikymmenten päähän, kuten esimerkiksi vuoteen 2070 asti. Uuden tänään valmistetun Farmex-polttoöljysäiliön tulevaisuus nimittäin jatkuu  hyvinkin niinkin pitkälle tulevaisuuteen, jopa pidemmälle. Huolellisessa käytössä ensin reilut 20 vuotta, sen jälkeen säiliön peruskunnostus ja tilanteesta riippuen toinenkin kunnostuskerta. Mikäli säiliötä ei enää pystyisi käyttämään polttoöljyn varastoinnissa niin sen käyttötarkoitusta voi muuttaa, esimerkiksi kastelusäiliöksi. Teräksestä valmistetut tuotteet ovat myös täydellisesti kierrätettäviä.  Moni vastaavaan käyttötarkoitukseen valmistettu säiliö ei tähän pysty.

Vastuullisuus tarkoittaa myös vahvasti yritysvastuuta, suomalainen perheyritys toteuttaa yritysvastuuta merkittävällä tavalla, paikallisesti ja valtakunnallisesti.  Parannettavaa silti meidänkin toiminnassamme on vielä tuleville vuosille.  Matka vielä siis jatkuu ja onkin hienoa havaita, että vastuullisuudesta ovat kiinnostuneet asiakkaidemme lisäksi myös useat sidosryhmämme.

Energiaverotus 2020 

Odotettavissa on, että tulevina vuosina energiaverotus jatkaa kiristymistään.   Tämä kannattaa huomioida jo nyt varautumalla ja lisäämällä polttoöljysäiliöiden kapasiteettia soveltumaan omaan käyttöön.  Nestemäisessä muodossa on edelleen tehokasta varastoida energiaa.

Energiaveroja kerättiin vuonna 2018 4 657 miljoonaa euroa. Talousarvioesityksessä vuodelle 2020 arvioidaan veroa kertyvän 4 680 miljoonaa euroa.  Nestemäisten polttoaineiden valmistevero, eli polttoainevero koostuu energiasisältöverosta ja hiilidioksidiverosta.

 

Pääministeri Rinteen hallituksen talouspolitiikan tavoitteissa keskeisenä ovat ekologiset tavoitteet, tavoite hiilineutraalista Suomesta vuonna 2035 sekä sitoumukset EU:ssa sekä globaalissa ilmastopolitiikassa. Energiaveron korotusten tavoitteena on toteuttaa näitä tavoitteita, fossiilisten polttoaineiden valmisteverojen voi odottaa nousevan lähitulevaisuudessa. Nykyisellään kevyen polttoöljyn valmistevero on 24,39 snt/l ja dieselin 53,02 snt/l.  Energiaverotuksen tilannetta kannattaa seurata jatkossakin tarkasti ja varautua ajoissa!

Voit lukea lisää tietoa linkeistä;  https://vm.fi/energiaverotus, https://budjetti.vm.fi/indox/sisalto.jsp?year=2019&lang=fi&maindoc=/2019/tae/valtiovarainministerionKanta/valtiovarainministerionKanta.xml&opennode=0:1:3:5:25:33:

Farmtools You Tube kanava

Oli hienoa käydä asiakkaamme luona kuvaamassa Forest IBC polttoöljysäiliön käyttöä.   Videoita löytyy You Tube kanavaltamme.  Katsothan linkkien takaa videot esimerkiksi: https://youtu.be/h8Z7ghtqXVshttps://youtu.be/OxVjhf_rHw0.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s